De CleverConnect-groep, ontstaan uit een fusie tussen de bedrijven Visiotalent en Meteojob, zorgt voor een revolutie in de  de rekruteringswereld en biedt kandidaten en recruiters een unieke ervaring dankzij efficiënte en innovatieve oplossingen. CleverConnect werkt samen met meer dan 2000 klanten in alle soorten en maten en helpt hen bij het aantrekken van talent, employer branding, preselectie van kandidaten en interne mobiliteit.
 
Visiotalent, marktleider in de video-interviewsector, stelt recruiters in staat verder te gaan dan het cv en de persoonlijkheid van de kandidaten te ontdekken, wat tot 50% van hun preselectieprocessen bespaart.
 
Meteojob is een van de belangrijkste jobboards in Frankrijk, met dagelijks meer dan 115.000 vacatures en 4,4 miljoen geregistreerde kandidaten. Met ons matching-algoritme kunnen kandidaten elke dag de vacatures krijgen die het meest geschikt zijn voor hun profielen.
 
In 2018 lanceerde de CleverConnect-groep haar nieuwe HRmatch-product, dat matching beschikbaar maakt voor recruiters en hen in staat stelt om in een klik de beste profielen voor een bepaalde vacature te vinden.
 
CleverConnect heeft 120 medewerkers en heeft kantoren in Parijs, Rijsel, Madrid en Milaan.